Bijzonder gezin?!

Het is al wel weer een paar jaar geleden. We waren op vakantie in Duitsland en trokken nogal bekijks met vier jongens...dat viel gewoon op. Ze werden verwend met een cadeautje bij een bezoekje aan een mijn. De man maakte echt de opmerking naar zijn collega dat we wel vier jongens hadden! Daar sta je dan wat onzeker bij te lachen....want is dat nou echt zo'n bezienswaardigheid? En het gebeurde wel meer dat we ons bekeken voelden.

Later vertelde een Duitse kennis dat vier kinderen in Duitsland wel veel gevonden werd....oké, dus dat was het "probleem"! En dan ook nog eens vier "dezelfde"....tja....
Tijdens die vakantie liepen we op een trap die je dwars door het dorp naar boven voerde. De mannen liepen voor ons uit te hollen...een gezinnetje kwam naar beneden. Drie meiden holden voor ze uit...en een baby was bij de ouders. Wij grinnikten al: vast ook een meisje. De moeder lachte ons vriendelijk toe en vertelde ons dat de baby inderdaad een meisje was. Ook zij hadden gegrinnikt dat er een gezin met vier jongens aankwamen....Blijkbaar ga je vanzelf meedoen met die gekkigheid ;-)

Stiekem kijk ik toch wel naar andere grotere gezinnen met één geslacht. Is dat een tik van mij? Of hebben jullie ook interesse in gezinnen die een link met jouw gezin hebben?

Reacties