Boek gekocht over moeders met zonen....

Tja, ik kwam hem tegen en kon hem niet laten "gaan": een boek voor moeders met zonen. Ik had nog een aankoopverplichting bij deze club, dus koos ik mooi deze: Het moeder/zoon handboek van Meg Meeker. Met een beetje geluk heb ik hem morgen in huis. Ik ben benieuwd. Een keer een boek niet alleen voor jonge zonen-moeder, maar ook met volwassen zonen. Mijn oudste twee zijn immers al kind-af. Ik hou jullie op de hoogte!

Als je trouwens gaat snuffelen naar zulke boeken, dan kom je er steeds meer tegen. Ooit kwam ik een boekje tegen bij Intratuin, geschreven door een bekende Nederlander. Maar wie weet ik helaas niet meer. Hij vertelde wat jongens nu echt graag willen gaan doen (althans: dat vond hij zelf). Jammer genoeg kan ik hem nu nergens meer vinden, want ik vind die zonen-boeken toch wel erg leuk.....

Maar eh...zullen er ook boeken zijn voor zonen hoe zij met hun moeder om moeten gaan? (geintje!)
afb. Morguefile.com

Reacties

  1. Reacties
    1. Nee, dat is een ander. Deze is van kosmos. Jij bedoelt denk ik deze: http://jongensmoederwilly.blogspot.nl/2015/06/boekidee-handleiding-voor-moeders-van.html

      Verwijderen
  2. Ik zie die boeken ook wel eens liggen, en dan denk ik, zal ik het doen...? Maar hij is nog pas 10 maanden dus tis nog niet 'nodig' ofzo :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten